Sdílejte na své oblíbené síti...

 

Last Minute Bulharsko – Primorsko – SLEVA 39%

8 dní včetně snídaní za 7.970 Kč

Výborně hodnocený hotel a skvělá cena
Last Minute Primorsko
Last Minute Primorsko

Na detail zájezdu se můžete podívat zde.


Odlet ve středu 14.8.2019 z Brna
  • Moderní prázdninový hotel je situován na atraktivním místě, přímo u oblíbené severní pláže, která je dostupná přes písečné duny, nedaleko centra živého letoviska Primorsko. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v 600 m vzdáleném centru města (obchody, aqua park, restaurace, bary, diskotéky, sportovní areál, turistické atrakce, parky, půjčovny motocyklů a automobilů, masážní salóny). Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno 60 km.
  • Oblíbený plážový hotel nabízí ubytování ve dvou moderních třípatrových budovách s krásným výhledem na pobřeží. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezory a lobby barem, výtah, klimatizovaná hotelová restaurace, WiFi připojení (v lobby zdarma), úschovna zavazadel, společenská místnost se satelitní TV, venkovní bazén s dětskou částí, bar u bazénu, opalovací terasa a lehátka se slunečníky (zdarma) a parkoviště.

  • Vkusně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek (pro děti) jsou vybaveny sociálním zařízením (koupelna se sprchovým koutem, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, kabelovou televizí, menší ledničkou a balkonem (výhled na moře). Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

  • Příjemná, dlouhá písčitá severní pláž s velmi pozvolným vstupem do moře s širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek) se nachází 80 m od hotelu (přístup přes místní komunikaci). Klientům jsou k dispozici služby plážových snack barů, masážních salónů a lehátka se slunečníky (za poplatek).

  •  

Nezapomeňte na kvalitní cestovní pojištění. Srovnání pojištění najdete zde. Případně tady.


Chcete si půjčit auto a procestovat okolí? Přehled půjčoven, se zárukou nejnižší ceny najdete zde.


Zájezd můžete nezávazně rezervovat zde…


Chcete více Last Minute? Klikněte na odkazy níže a vyberte si tu nejkrásnější dovolenou…

Invia.cz | TravelPortal.cz | Dovolena.cz

Last Minute Bulharsko – Primorsko na 8 dní včetně snídaní za 7.970 Kč
Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *