Sdílejte na své oblíbené síti...


Last Minute Španělsko – Mallorca

sleva 36%

8 dní s polopenzí za 11.990 Kč

Výborně hodnocený hotel

Španělsko-Mallorca
Last Minute – Mallorca

Na detail zájezdu a více informací se můžete podívat zde.


odlet 14.8.2019 z Prahy

  • Příjemný, menší prázdninový resort je situován v samém srdci malebného letoviska Can Picafort, jen 100 m od krásné písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování (obchody, bary, restaurace, diskotéky, vodní sporty na pláži, půjčovny automobilů a motocyklů, golf, dětská hřiště, přístav). Od hotelu je velmi dobré spojení do známého letoviska Alcidia, hlavního města Palma de Mallorca či moderního vodního světa Hydropark. Mezinárodní letiště Palma de Mallorca je vzdáleno 65 km.
  • Živý prázdninový hotel disponuje 84 pokoji, rozmístěnými v moderní sedmipatrové budově s krásným výhledem na pobřeží. Klientům je k dispozici menší vstupní hala s recepcí, trezory a lobby barem, hlavní restaurace, výtahy, společenská místnost se satelitní TV, úschovna zavazadel, WiFi připojení (v lobby zdarma), venkovní bazén s brouzdalištěm (přes ulici), bar u bazénu, opalovací terasa a parkoviště.
  • Polopenze obnáší snídaně a večeře podávané formou bohatého bufetu (nápoje u večeře jsou za poplatek). Pro děti je k dispozici dětský bufet. Hotel pořádá pravidelné tématické večeře.
  • Krásná, dlouhá písčitá pláž (světlý písek) s pozvolným vstupem do moře, průzračně čistou vodou a širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek – kite surfing, loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech) se nachází 100 m od hotelu. Klientům jsou k dispozici služby plážových barů a lehátka se slunečníky (za poplatek).

Nezapomeňte na kvalitní cestovní pojištění. Srovnání pojištění najdete zde. Případně tady.


Chcete si půjčit auto a procestovat okolí? Přehled půjčoven, se zárukou nejnižší ceny najdete zde.


Mallorca - hotel Sultan
Mallorca – hotel Sultan

Zájezd můžete nezávazně rezervovat zde…


Chcete více Last Minute do Španělska? Klikněte na odkazy níže a vyberte si tu nejkrásnější dovolenou…

Invia.cz | TravelPortal.cz | Dovolena.cz

Last Minute Španělsko – Mallorca na 8 dní s polopenzí za 11.990 Kč
Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *