Sdílejte na své oblíbené síti...

 


Last Minute Sal – Kapverdské ostrovy – SLEVA 32%

9 dní s All Inclusive za 20.490 Kč

Velmi poptávaný zájezd, hotel s výborným hodnocením ♥

Last Minute Sal - Kapverdy
Last Minute Sal – Kapverdy

Na detail zájezdu a více informací se můžete podívat zde.


  • Rozlehlý komplex přízemních dřevěných bungalovů v typickém místním stylu a jedné zděné dvoupodlažní budovy leží v nejkrásnějším místě mělké, od příboje a proudů chráněné zátoky, přímo u městečka Santa Maria. Hotel je součástí portugalské hotelové sítě, známé pečlivostí poskytovaných služeb. Krásná pláž leží v těsné blízkosti hotelu. letiště se nachází ve vzdálenosti asi 20 km od hotelu. Nejbližší nákupní možnosti jsou v centru letoviska vzdáleném asi 1 km.

  • Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, grill restaurace s obsluhou, herna, bar, snack bar, obchod se suvenýry, kadeřnictví a noční bar (placené nápoje). Součástí hotelového vybavení jsou celkem tři bazény, z toho dva s mořskou vodou. Dětem je určen dětský bazén,miniklub a dětské hřiště.

  • Ubytování se poskytuje v pokojích typu bungalov s vlastním sociálním zařízením koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, WC). K vybavení patří individuálně ovladatelná klimatizace,televizor se satelitním příjmem, mini lednička (v All inclusive programu s průběžným doplňováním láhve vody zdarma), bezpečnostní schránka za poplatek. Je možné využít dvě přistýlky pro děti formou palandy. Za příplatek se nabízí ubytování ve stejně vybavených superior pokojích v hlavní zděné budově.

  • Hotel zajišťuje denní animační a nepravidelné večerní programy. Hostům je k dispozici vířivka,tenisový kurt (osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový fotbal a volejbal, lekce tradičních tanců (coladeira, San Joao, funana, kuduro), za poplatek se nabízí možnosti potápění, windsurfing, kulečník, masáže nebo salon krásy. Hotel poskytuje připojení na internet (za poplatek). Lehátka a slunečníky u bazénu se poskytují bezplatně.

  • Krásná písčitá pláž se nachází v těsné blízkosti hotelového komplexu.Plážový servis (lehátka, slunečníky a osušky) se poskytují zdarma. Hosté mohou využít služeb plážového baru.

  •  

Nezapomeňte na kvalitní cestovní pojištění. Srovnání pojištění najdete zde. Případně tady.


Chcete si půjčit auto a procestovat okolí? Přehled půjčoven, se zárukou nejnižší ceny najdete zde.


Last Minute sal

Zájezd můžete nezávazně rezervovat zde…


Chcete více Last Minute na Kapverdy? Klikněte na odkazy níže a vyberte si tu nejkrásnější dovolenou…

Invia.cz | TravelPortal.cz | Dovolena.cz

Last Minute Sal – Kapverdy na 9 dní s All Inclusive za 20.490 Kč
Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *