Sdílejte na své oblíbené síti...


Last Minute Sicílie

SLEVA 23%

8 dní s polopenzí za 12.990 Kč

s odletem z Prahy ♥

Krásná Sicílie a výborně hodnocený hotel s odletem ve středu.

Itálie - Sicílie
Last Minute Sicílie

Na detail zájezdu se můžete podívat zde.

  • Nově zrekonstruovaný, menší rodinný hotel je situován v klidnější části známého letoviska Giardini Naxos, přímo u menší oblázkové pláže. Nákupní možnosti mají hosté v blízkosti ubytování nebo v 1 km vzdáleném centru města (obchody, bary, restaurace, střediska vodních sportů, sportoviště, historické památky). Mezinárodní letiště Catania je vzdáleno 65 km.
  • Příjemný plážový hotel disponuje 32 pokoji, rozmístěnými v elegantní třípatrové budově obklopené pečlivě udržovanou zelení. Klientům je k dispozici menší vstupní hala s recepcí, trezory, turistickými informacemi a lobby barem, hlavní restaurace, internetový koutek (za poplatek), WiFi připojení (zdarma), úschovna zavazadel, společenská místnost se satelitní TV, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma) a parkoviště.
  • Vkusně zařízené, nově zrekonstruované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, rádiem, satelitní TV, chladničkou, trezorem a balkonem s posezením. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání. WiFi na pokoji je k dispozici za poplatek. Ubytování je nekuřácké.
  • Polopenze obnáší snídaně podávané formou bufetu (v hotelové restauraci) a servírované večeře (nápoje za poplatek, salátový bufet). Večeře jsou podávány v nedaleké restauraci hotelu Arathena Rocks. Hoteloví kuchaři připravují chutné pokrmy sicilské a italské kuchyně.
  • Elegantní rodinný hotel si získává své hosty polohou přímo u pláže, moderním ubytováním i pestrou kuchyní. Hotel Arathena Rocks pořádá pravidelné tématické večeře s ochutnávkou tradičních specialit. Nedaleké centrum letoviska Giardini Naxos nabízí vše potřebné ke strávení příjemné dovolené.
  • Pěkná, privátní skalnatá pláž se vstupem do moře po schůdcích se nachází přímo před hotelem. Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (zdarma). Doporučujeme boty do vody.

♥Last Minute Sicílie s odletem ve středu 7.8. z Prahy.♥


Nezapomeňte na kvalitní cestovní pojištění. Srovnání pojištění najdete zde. Případně tady.


Chcete si půjčit auto a procestovat okolí? Přehled půjčoven, se zárukou nejnižší ceny najdete zde.


Last Minute Sicílie
Last Minute Sicílie

Zájezd můžete nezávazně rezervovat zde…


Chcete více Last Minute? Klikněte na odkazy níže a vyberte si tu nejkrásnější dovolenou…

TravelPortal.cz  Invia.cz  Dovolena.cz
Last Minute Sicílie – Itálie na 8 dní s polopenzí za 12.990 Kč
Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *