Sdílejte na své oblíbené síti...

Last Minute – Lesbos – Řecko – SLEVA 43%

8 dní s polopenzí za 11.990 Kč

krásný ostrov a výborně hodnocený hotel

Řecko - Lesbos
Last Minute Lesbos

Na detail zájezdu a více informací se můžete podívat zde.


Odlet 30.7.2019

  • Příjemný, malý rodinný hotel je situován v bezprostřední blízkosti krásné pláže (150 m) a 800 m od centra malebného letoviska Petra, které je plné klikatých uliček s obchody, tavernami, a bary a zachovává si poklidnou atmosféru. Nákupní možnosti a zábavu mají klienti 15 minut od ubytování. Přímo před hotelem se nachází zastávka místní dopravy. Mezinárodní letiště je vzdáleno 55 km od hotelu. Velmi oblíbené jsou výlety do nedalekého města Molyvos, které je typickou ukázkou místní architektury. Hotel má ideální polohu pro poznávání krás ostrova i jeho okolí (výlety do hor, lodní výlet do Skala Sikaminia, klášter Limnonas, zkamenělý prales starý více než 20 milionů let nebo oblíbené vyjížďky na oslících do hor).
  • Menší hotelový komplex disponuje 40 pokoji rozmístěnými v několika samostatných budovách, postavených ve čtyřech úrovních na úbočí města Petra, obklopených udržovanou vzrostlou zahradou. Klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí a směnárnou, hlavní restaurace, bazén se sluneční terasou (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, bar u bazénu, TV koutek, čítárna s knihovnou, internetový koutek (za poplatek), WiFi připojení (zdarma) a parkoviště před hotelem.
  • Snídaně podávané formou rozšířeného kontinentálního bufetu. Hosté si mohou objednat servírované večeře (výběr ze dvou hlavních jídel, salátový bufet, nápoje za poplatek). Hotel je vyhlášený svou chutnou tradiční kuchyní.
  • Příjemná, dlouhá písčitá pláž (nejkrásnější na ostrově) s pozvolným vstupem do moře a sezónní nabídkou vodních sportů se nachází jen 150 m od hotelu (přístup přes místní komunikaci). Hostům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek).

Nezapomeňte na kvalitní cestovní pojištění. Srovnání pojištění najdete zde. Případně tady.


Chcete si půjčit auto a procestovat okolí? Přehled půjčoven, se zárukou nejnižší ceny najdete zde.


Last Minute Lesbos
Last Minute Lesbos

Zájezd můžete nezávazně rezervovat zde…


Chcete více výhodných zájezdů do Řecka? Klikněte na odkazy níže a vyberte si tu nejkrásnější dovolenou…

Invia.cz | TravelPortal.cz | Dovolena.cz

Last Minute Lesbos – Řecko na 8 dní s polopenzí za 11.990 Kč ♥
Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *