Sdílejte na své oblíbené síti...

Last Minute Řecko – Lesbos – SLEVA 34%

8 dní včetně snídaní za 11.820 Kč

krásný ostrov a výborně hodnocená studia

Řecko - Lesbos
Řecko – Lesbos

Na detail zájezdu a více informací se můžete podívat zde.


Odlet 23.7.2019

  • Areál rozmístěný na menším kopci i pod ním, s úžasným výhledem na Egejské moře a letoviska Anaxos–Petra–Molyvos. Cca 300 m od centra letoviska Anaxos s nabídkou restaurací, taveren, obchodů, cca 350 m od autobusové zastávky.
  • K vybavení objektu patří recepce, bar u bazénu, TV místnost, WiFi u baru (s vlastním PC zdarma), bazén na vrcholu kopce, lehátka a slunečníky u bazénu, volejbalové hřiště, fotbalové hřiště, přízemní budovy se studii a apartmány rozmístěné po celém kopci i pod ním.
  • Anaxos Hill Village nabízí pokoje s výhledem na záliv Molyvos. Poskytuje ubytování s vlastní stinnou terasou a plně vybavenou kuchyní s rychlovarnou konvicí, kávovarem a lednicí. Veškeré ubytování je klimatizované a má trezor, TV a fén.
  • Hosté se stravují individuálně. Hosté si mohou vychutnat kontinentální snídani na terase s výhledem na moře a na vyžádání si můžete dát kompletní anglickou snídani. Bar u bazénu servíruje po celý den občerstvení.
  • Děti si mohou hrát na hřišti a nechybí ani zázemí pro volejbal a basketbal. Na pláž se dostanete 50metrovou cestou a využít můžete také bazén se sladkou vodou a terasou s lehátky. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Nechybí ani soukromé parkoviště.
  • Nedaleko asi 850 m dlouhé pláže letoviska, záleží na poloze konkrétního studia či apartmánu (cca 50–200 m). Pod komplexem je i malá soukromá pláž.

Nezapomeňte na kvalitní cestovní pojištění. Srovnání pojištění najdete zde. Případně tady.


Chcete si půjčit auto a procestovat okolí? Přehled půjčoven, se zárukou nejnižší ceny najdete zde.


Last Minute Lesbos
Last Minute Lesbos

Zájezd můžete nezávazně rezervovat zde…


Chcete více výhodných zájezdů do Řecka? Klikněte na odkazy níže a vyberte si tu nejkrásnější dovolenou…

Invia.cz | TravelPortal.cz | Dovolena.cz

Last Minute Lesbos -Řecko na 8 dní se snídaní za 11.820 Kč ♥
Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *